close
آخرین مطالب
  • تبلیغ شما در اینجا
  • طراحی سایت شخصی
  • طراحی سایت فروشگاهی
  • طراحی سیستم وبلاگدهی
  • سیستم سایت ساز اسلام بلاگ
  • مگا برد - پلتفرم خرید اینترنتی قطعات موبایل مگابرد
  • تحلیل و نمودار سازی فرم های پلاگین گرویتی وردپرس
  • اولین تولید کننده پلاگین های مارکتینگ و سئو کاملا ایرانی
  • اولین پلاگین دیجیتال مارکتینگ وردپرسی
  • loading...
    YourAds Here YourAds Here

    22 خبر - سرتیتر مهمترین اخبار

    بازدید : 101
    جمعه 30 مهر 1395 زمان : 1:07

    شرح خبر:

    به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، حسن روحانی رئیس‌جمهور کشورمان صبح امروز در مراسم گرامیداشت روز ملی صادرات که در محل اجلاس سران برگزار شد، طی سخنانی اظهارداشت: صادرات همواره باید با رقابت در داخل همراه باشد و در صحنه بازارهای هدف باید بتوانیم به لحاظ کیفیت، قیمت و بسته بندی کالا به نقطه‌ای برسیم که در مقابل رقبای خارجی موفق و پیروز باشیم.

    وی افزود: همه صنایع و خدمات در دنیای امروز به سرعت درحال تحول است و امکان پذیر نیست که یک کالای ساخته شده با شکل، فرم، کاربرد، قیافه و چهره قبلی بتواند به مسیر صادرات در بازار دنیا ادامه دهد.

    رئیس جمهور ادامه داد: همیشه تجلیل ها که امروز نیز روز تجلیل از صادرکنندگان کالا و خدمات است در صحنه رقابت اتفاق می افتد.

    روحانی تصریح کرد: در ورزش نیز تجلیل بزرگ در رقابت های داخلی اتفاق نمی افتد، قهرمانی آنجایی شکل می گیرد که در مسابقات بین المللی، ورزشکاران در مقابل رقبا پیروز شوند.

    وی گفت: صادرکنندگانی که در صحنه بین المللی توان دارند در عمل به موفقیت می‌رسند و بازار را تصاحب می کنند و می توانند نشان(برند) خود را بعنوان نشان معتبر در افکار عمومی جامعه و بازار مصرف بعنوان نشان ممتاز جا بیندازند.

    رئیس جمهور با اشاره به لزوم تداوم بازار صادراتی افزود: تداوم نداشتن بازار کالا و خدمات به معنای فروپاشی ساختمان و مسیری است که برای صادرات برنامه ریزی کرده ایم.

    روحانی ادامه داد: صادرات کالا و خدمات یک زنجیره است و همه این زنجیره‌ها باید در کنار هم قرار بگیرد تا بتوانند صادرات کالا و خدمات موفق محصول آن باشد که آغاز این کار از تولید است همچنین اساس اقتصاد مقاومتی هم تولید درون زا است لذا باید در داخل کشور تولید کنیم، اگر تولید ما با استانداردهای جهانی منطبق نباشد و کیفت لازم را نداشته باشد و اگر شرایط کشور باعث شود آن محصول گران‌تر از محصول رقیب بدست ما برسد قطعا ما در صادرات کالا اگر هم موفق باشیم نمی‌توانیم در میان مدت و بلند مدت ادامه دهیم.

    وی افزود: کنترل تولید در داخل، استاندارد بودن تولیدات داخل و محصولات داخل و خدمات به عنوان اولین زنجیره مهم است و اگر خدمات و کالای ما استاندارد نباشد نه تنها بازار خارجی را از دست می‌دهیم حتی بازار داخلی را هم از دست خواهیم داد.

    رئیس جمهور با بیان اینکه مبارزه با قاچاق کالا نیز در حمایت از تولیدات داخل بسیار مهم و ضروری است، تصریح کرد: این دولت بیشترین توان خود را برای مبارزه با قاچاق کالا گذاشته و موفقیت‌های خوبی هم کسب شده به طوری که این میزان از 25 به 15 میلیارد رسیده که موفقیت خوبی بوده و این روند ادامه خواهد داشت زیرا یکی از راه‌های رونق تولید مبارزه جدی با کالای قاچاق است.

    رئیس‌جمهور در ادامه سخنان خود تأکید کرد: باید بدانیم که مبارزه اصلی با قاچاق کالا تولید با کیفیت و قیمت مناسب در داخل است و الا موفق نخواهیم شد، جنس داخلی ما باید با کیفیت و رقابتی باشد و آن را تولید کنیم و البته باید استاندارد لازم را هم داشته باشد و این زنجیره کار است، وقتی که ما کالای خوب تولید کردیم حتی با مشارکت دیگران می‌تواند نقش بسزایی در تولید داخل داشته باشد و یکی از کارهایی که در پسابرجام برای صادرکنندگان ما و تولیدکنندگان ما به وجود آمده فضای امکان مشارکت با شرکت‌های خارجی و با برندهای معتبر بین‌المللی است.

    وی ادامه داد: ما در این سفر اخیر آسیایی به ویتنام،‌ مالزی و تایلند، در فرصت های غیر مذاکرات رسمی با آنها بسیار صحبت کردیم، که پیشرفت آنها برای چه بوده است، شما برگردید به سال 1980 یعنی یک سال بعد از انقلاب. فکر می کنید صادرات ویتنام چقدر بوده است؟ 300 میلیون دلار. در حالیکه امروز اعلام کردند صادرات‌مان 170 میلیارد دلار بوده است،‌از طرف دیگر مالزی در گذشته حدود 12 میلیارد دلار صادراتش بوده که طبق آمار 2014 این میزان 234 میلیارد دلار است.

    رئیس جمهور بیان کرد: همچنین تایلند در سال 1980 صادراتش حدود 6 میلیارد بوده که این میزان الان 227 میلیارد دلار رسیده است که بنده از تمام مسئولین علت اینکه آنها توانستند این موفقیت را به دست آورند را سوال کردیم و باید بدانیم دلیل این موفقیت‌ها چیست.

    روحانی گفت: اولا روابط‌ شان را با دنیا بر مبنای تعامل سازنده قرار دادند، دعوا با دنیا داخلش صادرات درنمی‌آید.

    وی تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند ما وقتی می‌گوییم تعامل سازنده یعنی برویم و بنشینیم با غربی‌ها و اروپایی‌ها لبخند بزنیم و با هم صحبت کنیم و با هم ناهار بخوریم نه اینطور نیست. تعامل سازنده یعنی مناسب کردن محیط روابط بین‌المللی برای صادرات کالا، اشتغال جوانان، واردات راحت‌تر کالاهای سرمایه‌ای و مواد اولیه،‌ مگر در دنیای امروز می‌تواند کشوری بگوید من بدون رابطه با دنیا به پیشرفت می‌رسم.

    روحانی ادامه داد: خود قرآن هم به ما گفته دنیا باز است،‌ زمین وسیع است و راه بیفتید. حالا این هجرت می‌تواند برای فرهنگ، تجارت و یا صادرات باشد، بعضی‌ها می‌گویند عرض الله فقط ایران است. از مرز ایران بخواهیم خارج شویم افکار ما را می‌دزدند. ما را گول می‌زنند. بعضی‌ها عظمت ملت ایران را هنوز باور نکرده‌اند. ملت ایران در طول تاریخ با دنیا رابطه داشته است.

    وی افزود:‌ باید به ملت ایران اعتماد کنیم،‌چهار نفر نیروی امنیتی نمی‌توانند آنها فقط مورد اعتماد ما باشند. جوانان، تجار و دانشجویان ما مورد اعتماد ما هستند، اما حالا امکان دارد میان این همه محصول پرطراوت در این باغ یک سیب پوسیده هم پیدا شود. نمی شود به این بهانه در آن باغ را بست و نمی‌شود از آن میوه‌ها استفاده نکرد، باید برگردیم به قرن جدید، بعضی‌ها در قرن قبلی و حتی قرن‌ها قبل زندگی می‌کنند، ما باید شرایط را برای روابط خارجی که البته روابط خارجی فقط سیاسی نیست شامل روابط اقتصادی، علمی، فناورانه و ... هم می‌شود که باید این فضا را آماده کنیم تا بتوانیم در مسیر صادرات حرکت کنیم که یک راهش تعامل سازنده با دنیا بوده است.

    رئیس جمهور همچنین ادامه داد: نکته دوم این است که دنبال سرمایه‌گذاری مشترک با صنایع بزرگ و با شرکت‌های خدماتی، کمپانی‌های بزرگ و برندهای معروف شرکت مشترک ایجاد کنیم که حالا درصدهایش امکان دارد برابر و یا 60 درصد و یا 40 درصد باشد، در تایلند 3 میلیون خودرو تولید می‌شود که یک میلیون آن مصرف داخلی است و مابقی آن صادر می‌شود، آقای نعمت‌زاده از یکی از کارخانه‌های تولید خودروی آنها بازدید کرد و به بنده گزارش داد و گفت که من رفتم بازدید کردم و در کارخانه‌ای که آنها به صورت مشترک با ژاپن در حال تولید خودرو هستند که تنها سه ژاپنی در آنجا حضور داشتند و تمام مهندسین و کارگران تایلندی بودند.

    روحانی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: هر کشوری مزیت خاص خودش را دارد شاید در کشوری کارگر ارزان باشد و یا انرژی، حمل و نقل بسیار مناسب و با کیفیت باشد. بنابراین هر کشوری مزیت خاص خودش را دارد و ما باید از مزیت‌های خود به خوبی استفاده کنیم.

    وی ادامه داد: مسئله سوم مهمان‌پذیری کشورها است، ما باید مهمان‌پذیر باشیم. البته که مردم ایران اینچنین بوده‌اند و هستند، هم برای صنعت توریسم ما نیاز داریم و هم برای تجارت، بازرگان و سرمایه‌گذاری که می‌خواهد وارد شود باید بتوانیم مهمان‌پذیر باشیم و راحت بتواند به ایران بیاید و برگردد.

    رئیس‌جمهور گفت: تمام تلاش دولت در طول این سه سال و از جمله در زمینه برجام مبنا بر این بوده که موانع را از پیش پای تجار، کارآفرینان،‌صادرکنندگان کالا و خدمات، ورود سرمایه،‌ روابط بانکی برداریم. البته برداشتن مقررات دست و پاگیر غیرمفید و زائد هم جزء اقدامات دولت بوده است.

    روحانی ادامه داد: تلاش ما بر این بوده که ایران هراسی را برداریم زیرا با ایران هراسی نمی‌تواند کار تجاری و اقتصادی کرد. اقتصادی برون‌نگر است که ایران هراسی ظالمانه‌ای که دیگران ایجاد کردند ما این مسئله را بزداییم. در این زمینه دولت کار بزرگی کرده و هنوز هم باید ادامه دهیم.

    رئیس‌جمهور تأکید کرد: باید انسجام داخلی‌مان هم در این زمینه بیشتر شود، باید بقیه دوستان را هم در این زمینه دعوت کنیم و به یاری ملت و ایران بشتابند، ایران با صدای بلند فریاد می‌زند قامت من بلندتر از آنی است که امروز در دنیا منعکس شده است. ایران با صدای بلند فریاد می‌زند استعداد و ظرفیت من بیشتر از آن است که در اذهان مردم دنیا جا افتاده است، با صدای بلند می‌گوید مهربان‌تر از آن هستم که در دنیا معرفی شده‌ام و می گوید من همزیستی مسالمت‌آمیز با منطقه و جهان را می‌خواهم.

    وی ادامه داد: درخواست بنده از همه جناح ها و گروه‌ها و دوستان این است که صدای ایران را بشنویم و به فریاد ایران جواب مثبت دهیم و به آن صدایی که از مام میهن ما به گوش ما می‌رسد و به آن دست پر قدرت ایرانی که برای همکاری به سوی ملت خودش و فرزندان خودش دراز کرده دستمان را به سوی ایران عزیز پرقدرت دراز کنیم که ضرر نخواهیم کرد، ایران با سابقه دیرینه و با فرهنگ بلند با ملت بزرگ و با استعداد درخشان و با این همه نخبگان، دانشگاه و دانشجویان و افرادی که می‌توانیم مسیر بازتری پیش روی همه کارآفرینان، صنعتگران و آنهایی که می‌توانند خدمات ارزنده ارائه کنند این مسیر را باز کنیم.

    وی ادامه داد: هر سفر خارجی که در دولت یازدهم انجام شده بزرگ‌ترین هدف ما تسهیل در مسیر تجارت، توسعه اقتصادی، صادرات کالای ایرانی، جذب سرمایه‌گذار خارجی و فناوری بوده است. در اکثر سفرها هم تلاش کردیم به همراه کارآفرینان باشیم و از وجود آنها استفاده کنیم و بتوانیم فضا را برای تفاهمات آنها و قراردادهای آنها و پیشرفت کشور آماده کنیم.قدم‌های خوبی برداشته شده اما هنوز راه طولانی پیش روی ماست.

    رئیس جمهور بیان کرد: از اجرای برجام 8 یا 9 ماه بیشتر نگذشته اما حرکت به نسبت حرکت خوبی بوده البته در این 6 ماه اول انتظار ما رشد 10 درصد در زمینه صادرات کالا بوده است که الان در آمار گفته شد 6 درصد در حالیکه پیش‌بینی ما در شش ماه نخست امسال 10.6 درصد بوده است که امیدواریم در 6 ماه دوم حرکت سریع‌تری داشته باشیم و جبران کنیم. اینکه ایران در سال 1980 صادراتش 12 میلیارد بوده و در 2014 صادراتش به 88 میلیارد رسیده این قابل مقایسه با کشورهای هم سن و سال ما در منطقه آسیا نیست.

    وی تأکید کرد: البته من قبول دارم ما دوران هشت ساله جنگ داشتیم و یک دوران طولانی تحریم داشتیم و قابل فهم و قبول است اما امروز باید آن گذشته‌ها را جبران کنیم و در جایگاه عزت و عظمت از هر نظر قرار بگیریم.

    وی بیان کرد: از دست دادن بازار خیلی راحت است. شما یک سال در بازار نباشید فضای شما را دیگران اشغال می‌کنند اما به دست آوردن کار سختی است چرا که دو مرتبه می‌خواهید وارد شوید و رقابت کنید. البته خیلی مسائل باید در کنار صادرات باشد. در کنار صادرات باید حمل و نقل درست هم باشد. شما یک کالای خوب می‌خواهید صادر کنید اما هواپیما ندارید. چگونه می‌خواهید یک محصولی که دوام ندارد می‌خواهید صادر کنید. حالا که می‌رویم هواپیما بخریم عده‌‌ای می‌گویند هواپیما نه بروید اتوبوس بخرید. باشد اتوبوس هم می‌خریم اما خدا را شکر اتوبوس را می‌سازیم،‌اینکه می‌گوییم هواپیما بخریم برای صنعت توریسم کشور است و اینکه می‌گوییم هواپیما بخریم برای عظمت ایران است برای آنکه وقت مردم تلف نشود و می‌خواهند اگر به کشوری بروند راه نیفتند بروند به کشور همسایه و از آنجا به مقصد خود برسند بلکه هدف ما آن است که از تهران به طور مستقیم به مقصد خود بروند.

    روحانی یادآور شد:‌ اینکه ما می‌گوییم هواپیما بخریم برای آن است که ما بتوانیم محصولات خود را به کشورهای هدف صادر کنیم، اگر نخریم می‌گویند پس برجام چه شد،‌اگر بخریم می‌گویند این هواپیما لوکس است، خیلی شیک شیک است و ساخت جدید است، من نمی‌دانم برخی‌ها در چه وادی سیر می‌کنند و در کجا هستند؟ یا عمرشان خیلی طولانی است که ما خبر نداریم.

    رئیس‌جمهور تصریح کرد: باید حمل و نقل ما مجهز شود و یکی از زنجیره‌ها همین موضوع است، باید وزارت صنعت، معدن و تجارت،‌ اقتصاد، جهاد کشاورزی و ... به کمک صادرکنندگان بیایند. این که در اینجا گفته شد خود بنده با جمعی از صادرکنندگان یک جلسه‌ای داشته باشم بنده بسیار استقبال می‌کنم و حتما از تجربیات شما استفاده خواهیم کرد.


    خبر تصادفی:
    هوای آلوده تهران همیشه یکی از اصلی ترین موضوعات برای انتقاد بوده است.جمعیت تهران بسیار زیاد شده و روز به روز نیز زیاد تر میشود.این امر باعث شده که نتوان تردد خود رو ها را در سطح شهر کنترل کرد و ترافیک شدید همراه با آلودگی زیاد در شهر بوجود بیاید.کنترل این مشکل سال هاست مه مورد بررسی قرار دارد اما نتیجه ای حاصل نشده و تهران همچنان یکی از شلوغ ترین و مثیف ترین شهر های دنیا است که برای تنفس در این شهر مشکلات زیادی وجود دارد.

    خبر داغ از خبرگزاریها:غندالی؛ از گریبان چاک کردن برای متحصنین مجلس ششم تا فساد مالی در صندوق ذخیره ف
    نظرات این مطلب

    تعداد صفحات : 33

    درباره ما
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 34
  • کل نظرات : 1
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 5
  • بازدید کننده امروز : 5
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 6
  • بازدید ماه : 7
  • بازدید سال : 7
  • بازدید کلی : 5664
  • کدهای اختصاصی